Bauckhof Špaldový jablečný koláč 440g bio
Související produkty
BIO
Pudink matcha s příchutí ananasu bezlepkový 40 g BIO AMYLON
Dočasně nedostupné
27,20 Kč
BIO
Pudink rýžový s dýní a příchutí banánu bezlepkový 40 g BIO AMYLON
Skladem (expedice 1-5 dní)
27,20 Kč
Detailní popis produktu
Špaldový jablečný koláč
Se 100% špaldovou moukou, v kvalitě Demeter.
Směsi na dorty Bauckhof mají vždy úspěch a jejich příprava je rychlá a snadná. Špaldový jablečný koláč se vydaří jak na klasický způsob, tak i na nejrůznější variace.
Hotové za pouhých 20 minut... promíchejte, pečte (60 minut), hotovo!
Složení: ŠPALOVÁ mouka typ 630** 68%, surový třtinový cukr**, prášek do pečiva (kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, okyselovač: vinan draselný, kukuřičný škrob*), kukuřičný škrob*, mořská sůl, vanilka*
obsahuje tyto alergenní složky: lepek
obsahuje tyto alergenní složky: lepek
**z biodynamické produkce
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ/kcal: 1513 kJ / 357 kcal
Tuk: 0,9 g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 77 g
z toho cukry: 29 g
Vláknina: 2,5 g
Protein: 8,4 g
Sůl: 0,64 g
Přidáte:
Na základ: 175 g másla a 1 vejce nebo 200 g margarínu
Na polevu: 1 kg kyselých jablek, 3 lžičky cukru (a 1/2 lžičky skořice)
Příprava:
1. Troubu předehřejte na 180 °C s horním a spodním ohřevem (plynový stupeň 3-4, horkovzdušná trouba 160 °C).
2. Obsah balení nasypte do misky.
3. Přidejte buď 175 g másla a 1 vejce nebo 200 g margarínu.
4. Ingredience dobře prohněteme rukama.
5. Třetinu těsta zabalte do fólie a dejte do lednice.
6. Zbylé těsto vyrovnejte a vyložte jím vymaštěnou formu o průměru 26 cm. Těsto vytáhněte asi o 3 cm.
7. Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky a smícháme se 3 lžícemi cukru (a 1/2 lžičky skořice).
8. Na těsto rovnoměrně rozetřeme jablečno-cukrovou (skořicovou) směs.
9. Zbytek těsta vyndejte z lednice a vytvarujte z něj prameny (cca 1 cm v průměru). Položte prameny zkřížené, abyste vytvořili mřížku na jablečné náplni.
10. Pečte na střední příčce asi 60 minut.
Variace:
Holandský jablečný koláč: Do náplně vmícháme 75 g rozinek a 2 lžičky skořice.
Jablečno-lískooříškový koláč: Do těsta vmícháme 50 g lískooříškové mouky.
Jablečno-marcipánový dort: Do těsta vmícháme 50g marcipánu. Do náplně vmícháme 50g mandlových tyčinek a 50g marcipánu.
Výrobce: Bauck GmbH, Rosche
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi na pečení a vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Množstevní slevy
Jemné koblihy bez lepku - Natural 360g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
56 Kč
Množstevní slevy
Makovník bez lepku, mléka a vajec - Natural 400g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,80 Kč
Množstevní slevy
Bramborové knedlíky bez lepku - Paleta 150g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
37,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář