Černý rybíz v dračí čokoládě

Neohodnoceno
od 19,80 Kč od 17,70 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

Váha: 50g
Dočasně nedostupné
40 Kč
35,70 Kč bez DPH
Váha: 500g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 25.4.2024
349 Kč
311,60 Kč bez DPH
Váha: 200g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 25.4.2024
149 Kč
133 Kč bez DPH
Váha: 3kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 25.4.2024
1 975 Kč
1 763,40 Kč bez DPH
Váha: 20g
Dočasně nedostupné
19,80 Kč
17,70 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Černý rybíz v dračí čokoládě

Informace o produktu

Lyofilizované ovoce v čokoládě? Mňam! Chutnému kyselému rybízu tedy sladkost trochu pochyběla, ale o tu se teď postará kvalitní bílá čokoláda od nás, z Česka. Přece jen, jedna vrstva čokolády je málo, a tak jsme spolu s další vrstvou přidali i trochu jemného dračího prášku pro zvýraznění chuti a barvy. Nemusíte si vyčítat čokoládu, protože rybíz a dračí ovoce jsou zcela zdravé – šetrně sušené lyofilizací. Budete si olizovat prsty, a to doslova, protože trochu špiní!

TOP informace o černém rybízu v dračí čokoládě

  1. Živiny rybízu jsou zachovány.
  2. Bez umělých barviv a dochucovadel.
  3. Příjemná křupavá konzistence.
  4. Před zmrazením byl pečlivě dozrálý.
  5. Skladování je jednodušší než u čerstvého, skladuje se při pokojové teplotě. 

Poznámka nákupčího

„Rybíz sušený mrazem si podle mě zaslouží více pozornosti než jako obyčejná kulička v pytlíku. Poslali jsme ho proto do dražovny v Rýmařově, nechali ho obalit v bílé čokoládě a špetce prášku z dračího ovoce a výsledek? Super sladkokyselý a výrazně aromatický kousek ovoce. Tuhle variantu rybízu už jen tak nepřehlédnete a co víc, určitě ji můžete čekat v novém jarním MYXu!“

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dražované ovoce a ořechy
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Česká republika
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Balení: Znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava: dražované lyofilizované ovoce
Energetická hodnota na 100 g: 2003 kJ / 479 kcal
Tuky: 24,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 15 g
Sacharidy: 52,7 g
z toho cukry: 52,7 g
Vláknina: 6,9 g
Bílkoviny: 4,8 g
Sůl: 0,25 g
Dieta: Bez lepku
Surovina: Rybíz
Zpracování: V bílé čokoládě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.