Červený rybíz lyofilizovaný

Neohodnoceno
od 91 Kč od 81,30 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

Váha: 500g
Dočasně nedostupné
559 Kč
499,10 Kč bez DPH
Váha: 100g
Dočasně nedostupné
129 Kč
115,20 Kč bez DPH
Váha: 20g
Dočasně nedostupné
91 Kč
81,30 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Červený rybíz lyofilizovaný

Informace o produktu

Pořádně křupavý, příjemně kyselý a dokonale vypadající. K tomu všemu pořádná zásobárna vitamínu C! To všechno je náš červený lyofilizovaný rybíz. Jedna hrst vám pokryje celou doporučenou denní dávku vitamínu C. Ať už si jej přidáte do kaše, smoothie nebo třeba do dortu, rybíz vašemu pokrmu dodá neodolatelnou barvu a svěží chuť. Zamilujte si lyofilizovaný sušený červený rybíz, nebo vyzkoušejte naše další mrazem sušené ovoce

TOP informace o červeném rybízu

  1. Všechny živiny, vitamíny a minerály jsou zachovány.
  2. Byl pěstovaný bez použití fytohormonů a pesticidů.
  3. Obsahuje množství rychlých sacharidů a vysoký obsah vlákniny.
  4. Obsahuje velké množství vitamínu C, vápníku a hořčíku.
  5. Skladuje se do 15 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené mrazem
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Polsko
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava: celé plody lyofilizovaného červeného rybízu
Energetická hodnota na 100 g: 1052 kJ / 254 kcal
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 30,3 g
z toho cukry: 30,3 g
Vláknina: 22,2 g
Bílkoviny: 7,2 g
Sůl: 0,03 g
Typ sušení: sušení mrazem
Surovina: Rybíz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.