• 1 z 2
 

Irský mech 500 g Lahodnosti

Neohodnoceno
 
Irský mech 500 g Lahodnosti. Čerstvý nesušený Irský mech, ručně sbíraný, v jedinečné RAW kvalitě – unikátní produkt na českém trhu.
Dostupnost Na dotaz
819 Kč
Kód produktu WOLFPID_16089
Značka Lahodnosti
Kategorie Irský mech
Položka byla vyprodána...
 

Jak kozumovat Irský mech
Využijete ho všude jako želé nebo želatinu, např. při přípravě zmrzlin, nápojů, dezertů, do salátů a dokonce i v kosmetice při výrobě tělového mléka.

Čerstvý Irský mech nejprve dobře properte a poté namočte v teplé vodě (ne v horké, aby byla zachována jeho raw kvalita) po dobu cca 12 hodin. V průběhu macerace, můžete 1-2x vodu vyměnit a mech ještě proprat. Poté ho rozmixujte v mixéru na konzistenci hladké želatinové pasty.

Jaké jsou přednosti Irského mechu
- je přírodním regenerátorem pro klouby (nejen u lidí, ale i u zvířat)
- vyzkoušejte ho jako masku na obličej, kde znatelně pleť vyživí a vyhladí
- nezapomeňte i na vlasy, kde ho použijte jako zábal pro zlepšení kvality a růstu vlasů
- obsahuje 15 z 18 esenciálních, tedy pro tělo nezbytných, látek. Je bohatý na vápník, síru, jód, draslík, dále na vitaminy A, D, E, F a K.

Charakteristika
Irský mech je druh mořské řasy s velkou tradicí v lidovém léčitelství, rostoucí kolem Irska, kde byl v 19. století jedním z hlavních zdrojů výživy tamních obyvatel. Zde se vysvětluje název „irský“. V dnešní době získává zpět svoji zaslouženou popularitu nejen jako výborný zdroj vitamínů a minerálních látek, ale také jako skvělý pomocník v kuchyni.

Irský mech je ideální zdroj kolagenu pro vaše klouby i pleť, s vysokou nutriční hodnotou a blahodárkými účinky na vaše zdraví.

Složení
100% nesušený Irský mech přirozeně konzervovaný mořskou solí tak, jak je vylovený z moře

Skladování
Skladujte v suchu a temnu

Země původu
Indonésie

Baleno v České republice.

Obsah
500 g



Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: