Karamelový pudr

Neohodnoceno
od 65 Kč od 58 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

Váha: 500g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 25.4.2024
279 Kč
249,10 Kč bez DPH
Váha: 100g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 25.4.2024
65 Kč
58 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Karamelový pudr

Informace o produktu

Tak s tímto pudrem zakryjete opravdu všechny nedokonalosti. Samozřejmě, že tím myslíme vaše cukrářské výtvory! Stačí, když zákusek či dort jemně poprášíte, a dodáte mu tak lahodnou sladkou čepici. Pudr ale nemusíte používat pouze jako ozdobu, skvěle se hodí i jako přísada do ovesných vloček, jogurtu či krupicové kaše. Můžete jím dochutit svůj ranní shake nebo jím posypat čerstvé palačinky. Karamel se na prach drtí těžko, v hmoždíři se začne lepit a mlecí stroj vám nenamele všechny kousky stejně. Těší nás, že vám s tímto karamelovým pudrem ušetříme čas i práci!

TOP informace o karamelovém pudru

  1. Uchovávejte jej vždy v dobře uzavřené nádobě.
  2. V nádobě s přístupem vzduchu pudr navlhne.
  3. Produkt obsahuje mléčné alergeny.
  4. Karamel vzniká pomalým zahříváním cukru.
  5. K výrobě pudru dochází mixováním tuhého karamelu.

Poznámka nákupčího

„Karamel, a hlavně ten mléčný, mám rád od dětství. Občas mě přepadne chuť přidat si do ovesné kaše s jablky trochu karamelu, ale ráno často spěchám a polevy ze supermarketu mě po přečtení složení odrazují. Když to chce jen špetku sladkého tónu nebo finesy na talíř, hodí se mít v kuchyni právě tento pudr. Je krásně jemný, takže se během sypání přes čajové sítko rovnoměrně rozpráší, nádherně voní a chutná opravdu jako poctivý mléčný karamel.“

Jak se karamelový pudr vyrábí?

Příprava pudru je docela ošemetná. V první řadě je nutné vyrobit si karamel. K tomu používáme cukr, který zjemníme máslem, mlékem a také sladkou syrovátkou. Cukr a ostatní ingredience se pomalu zahřívají a tuhnou, dokud nevytvoří sladkou tmavě zlatou hmotu. Následně je nutné stále tekutou hmotu vylít do předem připravené nádoby tak, aby byla v tenoučké vrstvě rozprostřena na velké ploše. To zajistí rychlé tuhnutí. Po dokonalém ztuhnutí je nutné karamelový plát nalámat na menší kousky a rozmixovat na prach. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rostlinné a bio potraviny
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Německo
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Balení: Znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava: vařený / pálený pudr
Energetická hodnota na 100 g: 1800 kJ / 430 kcal
Tuky: 13 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8,3 g
Sacharidy: 60,5 g
z toho cukry: 60,5 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 15,7 g
Sůl: 1,54 g
Dieta: Bez lepku
Zpracování: Pudr

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.