Kešu v jogurtu s mangem
Související produkty
Detailní popis produktu
Kešu v jogurtu s mangem
Informace o produktu
Představujeme novou svěží kombinaci, která Vás během chviličky přenese na sluncem zalitou pláž. Ořech, o který jste si sami psali a poté si ho vybrali v testování. Teď, když už vám ho konečně můžeme nabídnout, stačí jen zavřít oči a užít si svou chvilku v exotickém ráji. Krémové kešu ořechy v si vaše srdce získají svou křupavostí a jemně kyselou jogurtovou čokoládu doplní svěží exotické tóny lyofilizovaného manga. Zkrátka omamná letní kombinace, se kterou nebudete chtít přestat.
Vítěz zákaznického testu
Mít vlastní továrnu na čokoládu je snem snad každého malého dítěte. Nám se to povedlo, a díky tomu můžeme vymýšlet stále nové a nové příchutě ořechů a sušeného ovoce v čokoládě. V tomto případě jste však rozhodli vy, který ořech v čokoládě je ten nejlepší. Na prodejnách Světa plodů probíhala po dobu několika týdnů ochutnávka tří unikátních příchutí kešu v jogurtu a každý oříšek bojoval o váš hlas. Bitva byla dlouhá, ale už máme dobojováno. A tohle je váš vítězný šampion!
TOP informace o kešu v jogurtu s mangem
- Jeho chuť vyhrála v zákaznickém testování, které probíhalo na našich prodejnách.
- Je obaleno v mangovém prášku, který je vyroben pouze z čistého ovoce – bez éček a přidaných cukrů.
- Vyrábíme si ho sami ve vlastní dražovně.
- Bílá čokoláda s jogurtem, kterou jsme na výrobu použili obsahuje o 25 % méně cukru než běžné bílé čokolády.
- Kešu v jogurtu s mangem jsou přirozeně bezlepkové.
- Kešu ořechy obecně obsahují řadu látek prospěšných pro naše tělo.
„Kešu oříšek, který v zákaznickém testování získal největší podíl vašich hlasů.“
Jak se kešu v jogurtu s mangem vyrábějí?
Ořechy a ovoce v čokoládě si už několik let vyrábíme ve vlastní dražovně i přesto, že je výroba technologicky velmi náročná. Jedině tak totiž můžeme zajistit, že naše dražovky nebudou obsahovat žádný přidaný cukr ani glukózový sirup. Po rozehřátí čokolády na optimální teplotu se všechny suroviny pomalu obalují ve velkém bubnu míchačky. Následně se čokoláda postupně dolévá a zároveň se suroviny znovu důkladně promíchávají. Celý proces dražování tak může trvat i několik hodin. Výsledkem jsou originální ořechy a ovoce v čokoládě plné chutí. A především – z kvalitních surovin ze Světa plodů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dražované ovoce a ořechy |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Česká republika |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Balení: | Znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava: | dražovaná jádra kešu ořechů |
Energetická hodnota na 100 g: | 2195 kJ / 527 kcal |
Tuky: | 39,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 16,8 g |
Sacharidy: | 35,6 g |
z toho cukry: | 26,4 g |
Vláknina: | 1,5 g |
Bílkoviny: | 10,3 g |
Sůl: | 0,2 g |
Dieta: | Bez lepku |
Surovina: | Kešu |
Zpracování: | V bílé čokoládě |
Chuť: | Sladká |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.