Ovesné vločky bezlepkové
Související produkty
Detailní popis produktu
Ovesné vločky bezlepkové
Informace o produktu
Tyto ovesné vločky vám nastartují den. Dopřejte si je na snídani, zasytí vás na delší dobu a dodají energii na celé dopoledne. Obsahují bílkoviny s vysokou biologickou hodnotou a mají dostatek vlákniny, která prospěje vašemu trávení. V dnešní době se nemáte za co stydět, už dávno není ovesná kaše pouze pro děti, je to zdravá a chutná surovina oblíbená i u sportovců. Navíc jsou vhodné i pro celiaky, neboť oves neobsahuje lepek. Jsou lehce stravitelné a jejich nasládlou chuť můžete kombinovat i s oříšky či se sušeným ovocem.
TOP informace o ovesných vločkách
- Vynikající zdroj energie.
- Bohaté na antioxidanty.
- Klíčky jsou bohaté na bílkoviny a vitamíny B1, B2, E.
- Vznikají šetrným lisováním napařených ovesných zrn.
- Bohaté na fosfor, železo (více než maso).
- Obsahují velké množství rozpustné vlákniny, která se nazývá beta-glukan.
Jak se vyrábějí ovesné vločky bez lepku?
Oves je přirozeně bezlepkovou surovinou, a tak není rozdíl v tom, jak se pěstuje, ale ve způsobu jak se dále zpracovává. Mnoho společností kromě ovsa zpracovává i jiné suroviny, které obsahují lepek, jako například pšenici. Pokud tedy nemají stroje a prostory určené pouze ke zpracování ovsa, nemohou tyto produkty označovat jako bezlepkové, protože může snadno dojít ke kontaminaci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Velká Británie |
Trvanlivost: | 12 měsíců |
Skladování: | do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením |
Energetická hodnota na 100 g: | 1545 kJ / 366 kcal |
Tuky: | 6,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1 g |
Sacharidy: | 60,5 g |
z toho cukry: | 1,2 g |
Bílkoviny: | 12,3 g |
Sůl: | 0,02 g |
Odrůda: | oves bezpluchý |
Dieta: | Bez lepku |
Surovina: | Ovesné vločky |
Aditiva: | Bez umělých barviv |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.