• 1 z 2
 

Pohanková mouka

Neohodnoceno
 
Složení: mechanicky loupaná pohanka. Mouka se vyrábí z pohanky mechanicky loupané. Je bezlepková. Použití: na pečení chleba, rohlíků, koláčů, buchet a moučníků. Je vhodná na zahušťění omáček, polévek atd. V bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svojí konzistencí odpovídá polohrubé mouce. Pohanková bábovka Budeme potřebovat 2 vejce, 250 g pohankové mouky, 125 g pšeničné polohrubé mouky, 1 balíček prášku do pečiva, 250 g rýžového sirupu, 140 g kokosového oleje, 200 g ovesného mléka, vanilkový cukr, kůra z citrónu, 2 lžíce kakaa (karob), špetka soli. Předehřejeme si troubu na 190°C/170°C horkovzdušná. Formu si vymažeme tukem a vysypeme hrubou či polohrubou, bezlepkovou či běžnou moukou. Nejprve změklý tuk rozmixujeme s rýžovým sirupem na hladký krém. Až pak přidáme zbývající ingredience kromě kakaa. Pokud plánujete použít jiný rostlinný olej, který má tekuté skupenství, smíchejte rovnou všechny ingredience až na zmiňované kakao. Hladké těsto si rozdělíme na menší a větší díl. Menší díl obarvíme karobem a můžeme střídavě lít do připravené formy. Každý má jiný styl. Můžeme dát nejprve do formy světlou část, pak zbytek těsta obarvit a přidat do formy tedy i druhý tmavý díl naráz. Pečeme 30-40 minut. Otestujte špejlí, musí vyjít ven čistá, ale je nejlepší, když tento moment chytíte akorát, aby bábovka nebyla suchá.  
od 20 Kč
Značka Natural Pack
Kategorie Mouky
Záruka 24
Zvolte variantu
Kód produktu PLODB1004 Balení: 1kg Do 1 dne
Můžeme doručit do: 15.11.2019
78 Kč
   
Kód produktu PLODB1266 Balení: 25kg Na dotaz 66 Kč
Kód produktu PLODB662 Balení: 400g Na dotaz 20 Kč
 
Složení: mechanicky loupaná pohanka. Mouka se vyrábí z pohanky mechanicky loupané. Je bezlepková. Použití: na pečení chleba, rohlíků, koláčů, buchet a moučníků. Je vhodná na zahušťění omáček, polévek atd. V bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svojí konzistencí odpovídá polohrubé mouce. Pohanková bábovka Budeme potřebovat 2 vejce, 250 g pohankové mouky, 125 g pšeničné polohrubé mouky, 1 balíček prášku do pečiva, 250 g rýžového sirupu, 140 g kokosového oleje, 200 g ovesného mléka, vanilkový cukr, kůra z citrónu, 2 lžíce kakaa (karob), špetka soli. Předehřejeme si troubu na 190°C/170°C horkovzdušná. Formu si vymažeme tukem a vysypeme hrubou či polohrubou, bezlepkovou či běžnou moukou. Nejprve změklý tuk rozmixujeme s rýžovým sirupem na hladký krém. Až pak přidáme zbývající ingredience kromě kakaa. Pokud plánujete použít jiný rostlinný olej, který má tekuté skupenství, smíchejte rovnou všechny ingredience až na zmiňované kakao. Hladké těsto si rozdělíme na menší a větší díl. Menší díl obarvíme karobem a můžeme střídavě lít do připravené formy. Každý má jiný styl. Můžeme dát nejprve do formy světlou část, pak zbytek těsta obarvit a přidat do formy tedy i druhý tmavý díl naráz. Pečeme 30-40 minut. Otestujte špejlí, musí vyjít ven čistá, ale je nejlepší, když tento moment chytíte akorát, aby bábovka nebyla suchá.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: