Pohankové vločky tmavé - instant 250 g

Neohodnoceno
 

vegan  bezlepku  bez cukru

Jsou velmi lehce stravitelné. Jsou vhodné pro ty, kteří nesnesou běžné obilniny, nebo se vyhýbají lepku. Pohanka a pohankové vločky jsou velký zdroj vitamínu P (rutinu), který napomáhá cévní pružnosti a přináší úlevu křečovým žilám.

Dostupnost Dočasně nedostupné
29 Kč
Značka Natural Pack
Kategorie Vločky
 

Pohankové instantní vločky jsou vynikající bezlepkovou potravinou vhodnou pro doplnění jídelníčku. Jsou velmi lehce stravitelné. Jsou vhodné pro ty, kteří nesnesou běžné obilniny, nebo se vyhýbají lepku. Pohanka a pohankové vločky jsou velký zdroj vitamínu P (rutinu), který napomáhá cévní pružnosti a přináší úlevu křečovým žilám. Důsledkem je upravení oběhových problémů. jako jsou křehkost kapilár, omrzliny a vysoký krevní tlak. Pohankové vločky jsou vhodné i při alergii na glukózu, protože udržují správnou rovnováhu cukru v krvi.

Návod k přípravě: Pohankové vločky můžeme konzumovat vařené, zalité vodou nebo rostlinným mlékem, ale i syrové. Pohanková kaše se připraví pouhým zalitím. Stačí nasypat vločky do misky a zalít vlažnou vodou ( rostlinným mlékem ) nechat chvíli odstát a pohanková kaše je hotova. Konzumovat můžeme třeba s medem, rozinkami, ořechy, či sušeným ovocem. Syrové vločky se obvykle přidávají do jogurtů, mléka… Jsou vhodné do mnoha pokrmů – polévek, omáček či placek. Jsou vhodné také na přípravu kaší, müsli, pomazánek, nákypů, nebo i karbanátků. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina. Tato nutričně bohatá plodina naše tělo obohatí o vitaminy řady B, aminokyseliny a vlákninu. Posiluje naši imunitu a tvrdí se o ní, že podporuje také sexuální funkce. Je vhodná k detoxikaci organismu, při silné a dlouhé menstruaci a při vředových onemocněních.

Nutriční hodnota na 100g
Energie...335kcal
Tuky...3 g
z toho nasycené MK...0,7 g
Sacharidy...71 g
z toho cukry...2,6 g
Bílkoviny...13 g
Sůl...0,03 g

 

Složení: Pohankové vločky

Minimální trvanlivost 12 měsíců
Země původu EU

Podobné produkty

Hmotnost 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: