Rýžové krekry original
Související produkty
Detailní popis produktu
Rýžové krekry original
Informace o produktu
Až se příště budete rozmýšlet, do čeho se zakousnout při večerním filmu, nebo jaký snack přinést na posezení s přáteli, zvolte zajímavější alternativu brambůrků. Naše křupavé rýžové krekry zaujmou menším množstvím tuků oproti běžným chipsům a příjemně slanou chutí, kterou dokonale podtrhuje sójová omáčka. Základ rýžových krekrů se vyrábí z rýže, která díky přidanému cukru, šťávě z vodního melounu a oleje drží pohromadě, což ulehčuje následné tvarování krekrů. Tradičně se připravují dochucené pouze sójovou omáčkou, ale můžete je najít i s mnoha dalšími příchutěmi.
TOP informace o rýžových krekrech
- Rýže je dochucená sójovou omáčkou a výtažkem z kvasnic.
- Recept na rýžové krekry pochází z Japonska.
- Vyrobeno certifikovaným výrobcem podle nejvyšších potravinářských standardů v Thajsku.
- Receptura bez palmového oleje.
Kde se vzaly rýžové krekry?
Rýžové krekry jsou typickou japonskou specialitou. V jejich zemi původu se jim říká senbei a místní si na nich pochutnávají už celá staletí. Jde o pečenou, grilovanou nebo v našem případě smaženou rýži, která se připravuje na slaný, ale výjimečně také na sladký způsob. Nejčastěji bývá dochucena sójovou omáčkou nebo mirinem, což je sladké japonské rýžové víno. Senbei můžete najít v mnoha podobách, od tenkých rýžových plátků až po ty širší, které připomínají námi dobře známé rýžové chlebíčky. I jejich chutě se mohou velmi lišit, nejčastější verze je se sójovou omáčkou, ale na trhu najdete také bylinkovou nebo pikantní příchuť. V Japonsku se krekry často konzumují ještě obalené v mořské řase.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravé mlsání |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Thajsko |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Balení: | Znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava: | pražené rýžové krekry |
Energetická hodnota na 100 g: | 2109 kJ / 504 kcal |
Tuky: | 24,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,7 g |
Sacharidy: | 65,1 g |
z toho cukry: | 12,8 g |
Vláknina: | 2,5 g |
Bílkoviny: | 5,2 g |
Sůl: | 1,8 g |
Dieta: | Bez laktózy |
Surovina: | Rýže |
Chuť: | Kořeněná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.