SAMYANG Jjajang ins. nudle s černými fazolemi 140g
Související produkty
CUNG DINH inst. nudle příchuť dušené vepřové s houbami 79g
Skladem (expedice 1-5 dní)
22,50 Kč
AN NHIEN Veganská vepřová žebírka - plátky "Suon non" 1kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
508,90 Kč
Detailní popis produktu
Složení 76%: pšeničná mouka (obsahuje lepek), zahušťovač: (E1420,E412), palmový olej, pšeničný lepek, sůl, emulgátor: (E422, E322 (obsahuje: sóju), sojový olej, regulátor kyselosti: (E501, E500, E330), voda, tokoferolový prášek, extrakt ze zeleného čaje/ omáčka 30,4%: voda, sojová pasta (obsahuje: pšenici, lepek, sóju), cukr, cibule, sojový olej, extrakt z droždí, slunečnivocý olej (cibule, řepka, česnek, olivy), uměle grilované aroma, barviva: E150c, zahušťovač: E1420, bezlaktózová smetana, zvýrazňovač chuti: (E621, E635) kukuřicný sirup, sůl, regulátor kyselosti: (E501, E500, E450) / vločky (2,9%): texturovaný sojový protein, smažené brambory, zelí, cibule, alergeny: pro alergiky, prosím všímejte si tučně vyznačených slov. Vyrobeno v zařízení, které také zpracovává procesovaný celer, korýše, vejce, ryby, měkkýše, mléko, hořčici, ořechy, arašídy, sezamové semínka.Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1614kJ/386kcal, sacharidy: 60,7g, cukr: 5,7g, tuky: 11,4g, nasycený tuk: 5g, vlákna: 5g, protein: 10g, sůl: 2,3g. Příprava: Dejte nudle a vločky do vařící vody (500ml) v hrnci a nechte vřít na 5 minut a 30 sekund. Odstraňte vodu z nudlí a přidejte omáčku na nudle. Pořádně promíchejte a podávejte. Skladování : Skladujte v suchu a chladu. Země původu: Jižní Korea.Doplňkové parametry
Kategorie: | Instantní polévky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
NONGSHIM SHIN instant. nudlová polévka pálivá v kelímku 68g
Skladem (expedice 1-5 dní)
45,10 Kč
Akce
34,30 Kč
–7 %
NONGSHIM SHIN instant. nudlová polévka original 120g
Skladem (expedice 1-5 dní)
31,90 Kč
ALLGROO instant. udon polévka houbová s tofu v kelímku 173g
Skladem (expedice 1-5 dní)
90 Kč
YOPOKKI Inst. rýž. koláčky a nudle s příchutí kimchi 145g
Skladem (expedice 1-5 dní)
93,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář