Smoothie rybízové lyofilizované čtverečky
Související produkty
Detailní popis produktu
Smoothie rybízové lyofilizované čtverečky
Informace o produktu
Někdo se rád zakousne do čerstvého ovoce, jiný má zas raději tekutá smoothiečka. My jsme našli zlatou střední cestu, křupavé rybízové smoothie čtverečky, které můžete i sníst, nejenom pít! Čtverečky jsou vyráběny z ovocného pyré, které neobsahuje přidaný cukr nebo jiná aditiva. Našemu francouzskému dodavateli se podařilo pyré lyofilizovat tak, že jsou výsledné čtverečky zcela bez vody a zároveň krásně napěněné. Na jazyku se vám tak rozplyne dokonalá koncentrovaná rybízová chuť. Jelikož je ovoce bez přidaného cukru, je také vhodnou zdravou sladkostí pro vaše děti.
TOP informace o smoothie čtverečkách
- Vitamíny a minerální látky ovoce jsou zachovány.
- Chutnají jako rybízovo-ovocný piškot.
- Příjemná křupavá konzistence, která se na jazyku jemně rozplývá.
- Bez přídavku cukru nebo jiných aditiv.
- Smoothie čtverečky se skladují při pokojové teplotě, kde vydrží déle než čerstvé ovoce.
Poznámka nákupčího
„Smoothie čtverečky jsem zařadil do prodeje, protože nám chyběl produkt, který evokuje něco, co je na první pohled škodlivé, avšak ve skutečnosti zdravé a přírodní. Spoléháme na francouzského výrobce a na kvalitní vstupní suroviny, které používá. Jednotlivé čtverečky jsou vyrobeny z ovocného pyré, které se v daném poměru namíchá ve speciálním stroji a nechá se napěnit. Díky tomu je výsledný produkt křehký a rozpouští se v ústech. Využitím čistého pyré najdete v každém kousku koncentrovanou chuť, která se díky rychlé sublimaci vody (odpaření vody) ještě zvýrazní. Můžete si tak užít 100% ovocnou chuť v každém jednotlivém čtverečku.“
Jak se smoothie suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené mrazem |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Francie |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením |
Balení: | znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava: | lyofilizované smoothie kousky |
Energetická hodnota na 100 g: | 1512 kJ / 357 kcal |
Tuky: | 0,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g |
Sacharidy: | 74 g |
z toho cukry: | 68 g |
Vláknina: | 11 g |
Bílkoviny: | 4,1 g |
Sůl: | 0,025 g |
Typ sušení: | mrazem ve vakuu |
Surovina: | Banán |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.