Akce BIO Efekt lupa
 

VitalFactory bio Mandlový protein 500 g

Neohodnoceno
 

100% přírodní produkt bez lepku a laktózy, který je plnohodnotnou náhradou syrovátkového proteinu.

V mandlovém proteinu nenajdete žádná umělá sladidla ani chemické přísady. Díky jeho čistě přírodnímu původu je vhodný pro každého bez ohledu na věk, pohlaví či tělesnou kondici.

Dostupnost NEDOSTUPNÉ, ale jistě si u nás vyberete alternativu. máme pro vás 16 000 produktů.
Běžná cena 599 Kč
Ušetříte 120 Kč (–20 %)
479 Kč
Kód produktu VIT211
Značka Vitalfactory
Kategorie Akční zboží
 

100% přírodní produkt bez lepku a laktózy, který je plnohodnotnou náhradou syrovátkového proteinu.

V mandlovém proteinu nenajdete žádná umělá sladidla ani chemické přísady. Díky jeho čistě přírodnímu původu je vhodný pro každého bez ohledu na věk, pohlaví či tělesnou kondici.

Vyrábí se z loupaných blanšírovaných mandlí, které se při mechanickém zpracování částečně zbavují tuků a sacharidů. Má vysoký obsah bílkovin, vlákniny a obsahuje celé spektrum aminokyselin.

Jeho smetanová chuť a krémová konzistence vybízí k využití především ve zdravých sladkých pokrmech. Dále je vhodný pro přípravu smoothie, koktejlů, kaší, müsli apod. Použít jej ale můžete také při pečení jako částečnou náhražku běžné mouky (koláče, muffiny, sušenky, bábovky, ...).

Složení: 100 % bio mandle.

Země původu: Španělsko.

Nutriční hodnoty (na 100 g): energie 1 741 kJ/416 kcal, tuky 13,4-20,2 (z toho nasycené tuky 12,8-19,2 g), sacharidy 9,4-14 g (z toho cukry 5,8-9,8 g), bílkoviny 47 g, vláknina 11,2-16,08 g, sůl 0,2 g.

Použití: Smíchejte 1 až 2 odměrky s vodou nebo mlékem (nejlépe rýžovým) a dobře protřepejte.

Skladování: Skladujte v suchu mimo přímé sluneční záření při teplotách 4–25 °C, nevystavujte mrazu.

Upozornění: Protein je pouze doplňkem pestré stravy, nikoliv její náhradou. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců.

Výrobce: VitalFactory s.r.o., sídl. U Nádraží 737, Jindřichův Hradec 377 01, Česká republika, IČ 051 16 759.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: