Kitl syrob Citron s dužninou 500ml + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Detailní popis produktu
Citronový sirup Kitl je vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.Složení: cukr, citronový koncentrát (Citrus x limon, 15 %), citronová dužnina (Citrus x limon, 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, vitamin C, přírodní aromaDoporučené dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.Skladování: Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře.Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie 1292kJ/304kcal, bílkoviny < 0,5g, tuky < 0,5g, sacharidy 76g, sůlDoplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Jednotka: | g |
Objem/Hmotnost: | 500.00 |
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - máta peprná - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
111 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - goji - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
157,10 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - grepové jadérko - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
126,40 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - rakytník - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
139,50 Kč
Množstevní slevy
Čekankové slazení s příchutí medu - 350g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
149,10 Kč
Akce
Množstevní slevy
187,10 Kč
–5 %
Sirup česká jahoda - CUKR STOP 650g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
176,20 Kč
Množstevní slevy
Sirup lahodný pomeranč - CUKR STOP 650g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
201 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář