Květový med ze Železných hor smíšený bio*nebio 650 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - goji - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
157,10 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - ženšen - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
181,90 Kč
Množstevní slevy
Sirup lesní borůvka - CUKR STOP 650g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
201 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - lípa - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
126,40 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - echinacea - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
116,20 Kč
BIO
Množstevní slevy
Bio sirup z agáve tmavý Maya Gold 250 ml + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
95,50 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - yzop - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
111 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - šípek - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
116 Kč
Detailní popis produktu
Tmavý (lesní) med z převážně z jehličnatých a smíšených lesů. Med je vykupován od drobných včelařů z oblasti Železných hor.
HMOTNOST: 650 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1394 kJ/328 kcal |
---|---|
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 82 g |
z toho cukry | 82 g |
Bílkoviny | 0,3 g |
Sůl | <0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Květový med smíšený. Skladujte v temnu do 25 °C. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Med |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
BIO
Množstevní slevy
Bio květový med z Doupovských hor ČESKÉ BIO 500 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
205,80 Kč
Množstevní slevy
Lipový med 950 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
270 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář