Leeb Kozí mléko s delší trvanlivostí 500ml bio
Související produkty
Bio krémový tvaroh 0,2% tuku 5 kg Prodej v množství po 5 kg
Dočasně nedostupné
601,20 Kč
Pomazánka tofu SEAFOO Tuned s cizrnou a mořskými řasami - Lunter 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,10 Kč
Množstevní slevy
Vítův zákvas z červené řepy 330 ml + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
38,80 Kč
Sýr čerstvý selský směs bylinek 100 g BIO FARMA STRUHY
Skladem (expedice 1-5 dní)
49,50 Kč
Detailní popis produktu
Kozí mléko s delší trvanlivostí
Naše bio kozí mléko pochází od koz chovaných způsobem odpovídajícím druhu. V létě dostávají zvířata našich chovatelů trávu, jetel a čerstvé bylinky. V zimě pouze seno a obilí. Tímto způsobem nám dávají nejlepší biomléko nejvyšší kvality po celý rok. Mléko je vystaveno vyšší teplotě pouze na několik sekund. Tímto způsobem je možné prodloužit trvanlivost o několik dní šetrným způsobem, bez přísad, s plnou chutí.
Složení: KOZÍ mléko*
*z kontrolované ekologické produkce
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty ve 100 ml
Energetická hodnota: 250 kJ / 60 kcal
Tuky: 3,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
Sacharidy: 4,2 g
z toho cukry: 4,2 g
Bílkoviny: 3,1 g
Sůl: 0,1 g
Výrobce: Leeb Biomilch GmbH, Wartberg/Krems
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléka, másla, sýry a tvarohy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
BIO
SOJADE Fermentovaný sójový nápoj borůvka-třešeň bez přidaného cukru 250 ml BIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
71 Kč
BIO
Mléko tělové změkčující s oslím mlékem 200 ml BIO SO’BiO étic
Skladem (expedice 1-5 dní)
183,30 Kč
Množstevní slevy
Plátky Classic Style - vegan - rostlinná alternativa k sýru - Nurishh 120g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
70,10 Kč
Strouhaný parmezán Gran Vegiano - Vegan - rostlinná alternativa k sýru - Nurishh 150g
Dočasně nedostupné
88,90 Kč
Rama crema 100% rostlinná alternativa na vaření 15% - Rama 200ml
Dočasně nedostupné
35,80 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář