ÖMA Obalené tyčinky předpečené 100g bio
Související produkty
BIO
Tuk SOYA pro teplou a studenou kuchyni 250 g BIO VITAQUELL
Dočasně nedostupné
81,20 Kč
Množstevní slevy
Vítův zákvas z červené řepy 330 ml + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
38,80 Kč
Sýr čerstvý selský směs bylinek 100 g BIO FARMA STRUHY
Skladem (expedice 1-5 dní)
49,50 Kč
Bio krémový tvaroh 0,2% tuku 5 kg Prodej v množství po 5 kg
Dočasně nedostupné
601,20 Kč
Detailní popis produktu
Obalené tyčinky předpečené Bergkäse
ÖMA Back-Bergkäse jsu absolutním hitem do čerstvého čerstvý salát. Smažte do zlatova na pánvi s trochou přepuštěného másla nebo oleje a podávejte ještě horké na salátu – hotovo! Jednoduchá, rychle připravená a lahodná pochoutka pro malé i velké!
Složení: horský sýr * 70 % (kravské mléko *, sůl, sýr, mikrobiální syřidlo), strouhanka * 10 % (pšeničná mouka *, droždí *, sůl), , mouka *, vaječný prášek * , rozpuštěné máslo*
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny a intolerance: mléko, lepek, vejce, droždí
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 1610 kJ / 385 kcal
Tuky: 27 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 18 g
Sacharidy: 13 g
z toho cukry: <0,1 g
Bílkoviny: 22 g
Sůl: 0,8 g
Výrobce: ÖMA Beer GmbH, Lindenberg im Allgäu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléka, másla, sýry a tvarohy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Strouhaný parmezán Gran Vegiano - Vegan - rostlinná alternativa k sýru - Nurishh 150g
Dočasně nedostupné
88,90 Kč
Množstevní slevy
Středomořský blok GRILL ME!!! - VEGAN - Violife 200g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
99,20 Kč
Plátky s příchutí GOUDA - 5 plátků - VEGAN - Violife 100g
Dočasně nedostupné
66 Kč
Množstevní slevy
Le Rond s příchutí CAMEMBERT - VEGAN - Violife 150g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
116,90 Kč
Rama crema 100% rostlinná alternativa na vaření 15% - Rama 200ml
Dočasně nedostupné
35,80 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář