Sirup Čekankový originál 700g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Detailní popis produktu
Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy. Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Pokrmy připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr a tuk. Sladivost je stejná jako u medu. Při použití místo tuku nahrazuje 1g sirupu přibližně 4g tuku. Složení: extrakt z kořene čekanky (min.98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza (0,01%) Doporučené dávkování: 10-20g denně. Upozornění: Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Skladování: Uchovávejte v temnu a chladu. Případný sediment není na závadu. Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie 650kJ/161kcal, bílkoviny 0g, tuky 0g, sacharidy 0g, vláknina 71,3g, sůl 0g. Hmotnost: 700g Výrobce: Heinz Food a.s., Jerlochovice 120, 742 45 FulnekDoplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Jednotka: | g |
Objem/Hmotnost: | 700.00 |
Položka byla vyprodána… |
Množstevní slevy
Energy sirup NUMBER ONE - CUKR STOP 650g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
202,60 Kč
Množstevní slevy
Javorový sirup - Natural 375ml + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
261,80 Kč
Množstevní slevy
Sirup osvěžující citrón - CUKR STOP 650g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
201 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - aronie - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
126,40 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - lípa - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
126,40 Kč
Množstevní slevy
Bylinkový sirup - meduňka - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
111 Kč
BIO
Množstevní slevy
Bio datlový sirup RAPUNZEL 250 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
80,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář