Grilované sojové maso v povidlové omáčce s česnekem a javorovým sirupem

Ingredience:

113235143_10201776771338920_8891447720278685767_o

sojové maso
sojová omáčka
švestková povidla
javorový sirup
hořčice
česnek
zeleninový vývar
olej
koření (sůl, pepř, koření dle chuti)

 

Postup:
Sojové maso si uvaříme v zeleninovém vývaru.
Poté ho scedíme, vymačkáme z něj přebytečný vývar a přendáme do mísy.
Do mísy také přidáme hodně švestkových povidel, nastrouhaný česnek, sojovou omáčku, malinko hořčice, olej a ještě trochu zakápneme javorovým sirupem.
Dochutíme kořením.
Necháme co nejdéle odležet.
Poté rozpálíme gril a např. na pánvi s olejem opečeme sojové maso i s marinádou.
Můžeme podávat jako hlavní jídlo s přílohou nebo třeba jen tak s pečivem.
Dobrou chuť :-)

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.