Lágyító testtej szamártejjel 200 ml BIO SO'BiO etic
Kapcsolódó termékek

Újdonság
Szerves
Vegán citromos lassi ital 230 ml BIO BIEDERMANN
Dočasně nedostupné
851 Ft
Termék részletes leírása
Normál és érzékeny bőrre. Extra könnyű és hidratáló. Puhaságot és simaságot kölcsönöz az egész test bőrének. Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket és ásványi olajokat. A parfüm 100%-ban természetes eredetű. A cső növényi alapú műanyagból készült.Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Tej, vaj, sajt és túró |
---|---|
Súly: | 0.235 kg |
EAN vonalkód: | 3517360019704 |
Bio: | ANO |
Složení: | Aqua / Water: voda, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*: organický slunečnicový olej, Glycerin: hydratační složka1 přírodního původu, Glyceryl Stearate: emulgátor přírodního původu, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*: organické bambucké máslo, C10-18 Triglycerides: prostředek přírodního původu zajišťující konzistenci, Donkey Milk**: bio oslí mléko z malé rodinné francouzské farmy. Xanthan Gum, Bentonite: želírující látky přírodního a minerálního původu, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Lecithin: rostlinné lipozomy, Parfum (Fragrance): 100% přírodní původ, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*: bio prášek z Aloe Vera, Sodium Cocoyl Glutamate: emulgátor přírodního původu, Sodium Levulinate, Levulinic Acid: stabilizátory přírodního původu, Sodium Benzoate: konzervační látka syntetického původu, Alcohol***: prostředek umožňující konzervaci rostlinných lipozomů, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Lactic Acid: látky přírodního původu zaručující pH přizpůsobené pokožce, Linalool, Limonene, Citronellol: alergeny z rostlin přirozeně se vyskytující v parfemaci přírodního původu. * produkt kontrolovaného ekologického zemědělství ** záruka za pravost bio od Léa Nature Laboratory *** zpracováno z organických složek 1 hydratace horních vrstev epidermis |
A tétel elfogyott… |

Tipp
Alsan - S margarin 250g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
979 Ft
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása