Alce Nero Spaghettoni 500g bio
Související produkty

Italské těstoviny Eliche Gigant bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,40 Kč

Novinka
BIO
Just Taste Kurkumové špagety ze sladkých brambor 250g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,70 Kč

BIO
Těstoviny z Royal quinoi bílé BIO bez lepku - VEGAN - Andean Valley 227g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96,70 Kč

Italské těstoviny Lasagna all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč

Novinka
BIO
Těstoviny fusilli kukuřično-rýžové 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč

Novinka
BIO
Těstoviny písmenka 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
58,10 Kč
Detailní popis produktu
Spaghettoni
Jsou vyrobeny z polocelozrnné semoliny z tvrdé pšenice. Uvařené těstoviny se hodí ke klasickým omáčkám z rajčat, ricotty, sýra, hub nebo lanýžů, ale také k jemným bylinkovým pestům.
Složení: Krupice z pšenice tvrdé*, voda
*z kontrolované ekologické produkce
Příprava: Na 100 g těstovin použijte 1,5 litru vody. Přiveďte vodu k varu a přidejte 10 g soli na litr vody. Těstoviny jsou al dente po 12 minutách vaření.
Skladujte na chladném suchém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1487 kJ / 354 kcal
Tuk: 2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 70 g
z toho cukry: 2 g
Vláknina: 4 g
Protein: 12 g
Sůl: 0 g
Výrobce: Alce Nero S.p.A., Castel San Pietro Terme (BO) Itálie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8009004811157 |

Italské plněné těstoviny Mezzelune Ricotta e Spinaci bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Dočasně nedostupné
134,60 Kč

Novinka
BIO
BIOTR4038507008973

Těstoviny polévkové hvězdičky rýžové bezlepkové 300 g RISOLINO
Skladem (expedice 1-5 dní)
51,40 Kč

Italské těstoviny Calamarata bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,40 Kč

Italské těstoviny Rigatoni bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
55,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář