Gustoni Pesto bazalkové 140 g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Pesto bazalkové
Vyrobeno z pečlivě vybraných surovin, zvláště aromatické, veganské.
Složení: bazalka* 68 %, extra panenský olivový olej* 11,3 %, slunečnicový olej* 11,3 %, kešu ořechy* 6 %, piniové oříšky* 2 %, mořská sůl, citronová šťáva*
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1372 kJ / 333 kcal
Tuky: 33 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 5,9 g
Sacharidy: 4,2 g
z toho cukry: 1,1 g
Bílkoviny: 3,6 g
Sůl: 1,7 g
Pokyny pro skladování: Po otevření skladujte v chladu (2° až 8 °C) a rychle spotřebujte.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: dennree GmbH
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4021851598542 | 
                                                                                                                                                                                                                
            BIO
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Lízátka s ovocnou příchutí 100 ks BIO GARMONDI                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Skladem (expedice 1-5 dní)            
                                                            
            
        
                                        974,20 Kč
                    
        
    
                        
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        