OBENTO Sezamové teriyaki udon rezance v miske 240G
Súvisiaci tovar
Dip z pečených červených paprík PÁLIVÝ - The Pelikans 170g
Skladem (expedice 1-5 dní)
6,11 €
Podrobný popis
Zloženie: Rezance: Voda, pšeničná múka (46%), zahusťovadlo (modifikovaný tapiokový škrob), soľ, regulátor kyslosti (kyselina mliečna). Kořenící sáček: Cukr, sójová omáčka (voda, pšeničná sója, sůl), rýžové víno, voda, zázvor, sójová pasta (voda, sójové boby, sůl), česnek, koncentrovaný citrusový sirup, zahušťovadlo (modifikovaný kukuřičný škrob), sezamová pasta (1,6 %, sójový olej, sůl, kvasnicový extrakt, koření, sezamový olej (0,8 %), regulátor kyselosti (kyselina citronová). Dehydrovaná zelenina: Mrkev, paprika, zelená cibule. Poleva: pražená sezamová semínka. Informace pro alergiky: Obsahuje pšenici (lepek), sóju, sezam. Vhodné pro vegetariány. Vyrobeno v zařízení, které zpracovává i arašídy. Příprava : Mikrovlnná trouba: Stačí ohřát a jíst. Připraveno za 2 minuty. Pokyny pro vaření: 1. Vyjměte obsah z misky. Do misky dejte 2 polévkové lžíce vody a sušenou zeleninu. Přidejte rezance a zalejte omáčkou, voľne prikryte pokrievkou. 2. Mikrovlnná rúra na vysoký výkon po dobu 2 minút. 3. Miešajte, kým sa zmes rovnomerne nepremieša. Upozornenie: Po varení bude obsah horúci. Zaobchádzajte opatrne, aby nedošlo k rozliatiu. Nutričná hodnota na 100g Energia 647kJ / kcal / Tuky 2g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g / Sacharidy 28,2g z toho cukor 6,3g / Proteín 4,8g / Soľ 454mg. Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste. Krajina pôvodu : Čína.Dodatočné parametre
| Kategória: | Instantné polievky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.1 kg |
| EAN: | 9310432003656 |
0,68 €
–13 %
Instantná rezancová brokolicová polievka - Altin 67g
Skladem (expedice 1-5 dní)
0,59 €
0,68 €
–13 %
Instantná rezancová tekvicová polievka - Altin 67g
Skladem (expedice 1-5 dní)
0,59 €
Zeleninová polievka vital WELLNESS - nízkokalorická - WELA 280g
Skladem (expedice 1-5 dní)
5,59 €
BIO
1,85 €
–5 %
Polievka instantná jarná 34 g BIO NATUR COMPAGNIE
Dočasně nedostupné
1,75 €
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
