B Höllinger Bezový sirup 1 l bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Sirup z bezových květů
- doba dodání 10 - 14 dní
 
Když bezinky kvetou a voní všude na jaře, najdete ji stále častěji zpracovávanou v lahodných nápojích a pokrmech. Z kvalitních bio bezinek vyrábíme nádherně ovocný sirup, který je bez umělých příchutí, barviv a konzervantů. Náš bezinkový sirup je ideální pro koktejly a mnoho variací šumivých letních nápojů - například jako speciální přísada pro "Hugo" ve své vlastní třídě!
Složení: Cukr*, voda, extrakt z bezových květů*, okyselovače: kyselina citronová a kyselina jablečná, přírodní aroma květů černého bezu.
*z ekologického zemědělství. Pasterizované.
Nutriční hodnoty založené na 100 g
Energie: 1324 kJ / 311 kcal
Tuk: < 0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,1g
Karbohydráty: 75g
z toho cukr: 75g
Bílkovina: < 0,5g
Sůl: < 0,01g
Výrobce: IMS Höllinger Gmbh, Pressbaum, Rakousko
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sirupy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 9120008998787 | 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Bylinkový sirup - levandule - Klášterní officína 290g                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Dočasně nedostupné            
                                                            
            
        
                                        126,40 Kč
                    
        
    
                        
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        