Bauckhof Tvarohový koláč 485g bio

Novinka BIO
Neohodnoceno
Značka: Bauckhof
112,60 Kč 100,50 Kč bez DPH
Dostupné
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tvarohový koláč

Nyní BEZ LEPKU! S křupavým vločkovým základem to zvládnete bez vajec, mléka a másla!

Hotové za pouhých 10 minut... promíchejte, upečte, hotovo!

Bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin, bez použití konzervantů a přísad.
Analýza reziduí jednotlivých přísad.

Složení: Ovesné vločky celozrnné* bez lepku 47 %, řepný cukr*, kukuřičný škrob*, skořice*

*z kontrolované ekologické výroby
 
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 1617 kJ / 382 kcal
Tuk: 3.1 g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 80 g
z toho cukry: 46 g
Vláknina: 4.6 g
Protein: 6.2 g
Sůl: <0,01 g
 
 
Příprava:
s vejcem a tvarohem - Přidejte: 125 g másla, 4 vejce, 750 g tvarohu, šťáva z 1/2 citronu
pro vegany - 125 g margarínu, 750 g přírodního sojového jogurtu nebo vanilky, šťáva z 1/2 citronu
1. Rychlý základ Melt máslo nebo margarín a smícháme se základní směsí pro základ. Nechte na chvíli. Vločkovou hmotu nalijeme do nevymaštěné formy. Pevně ​​zatlačte na dno a po stranách vytáhněte asi 2 cm. Nebojte se, pokud se vám bude vše zdát trochu drobivé, vločky při pečení zpevní a křupou.
Tip: Vločky ponořené zadní částí polévkové lžíce do studené vody lze snadno vtlačit do formy.
2. Rychlá náplň - Na náplň přidejte do mísy vejce, tvaroh a citronovou šťávu spolu se základní směsí na polevu a krátce a intenzivně promíchejte metličkou. Není to nutné, k oddělení vajec. Pro přípravu bez vajec a mléčných výrobků jednoduše smíchejte sojový jogurt, citronovou šťávu a základní směs na polevu.
3. Pečení - Do formy nalijte tvarohovou nebo jogurtovou směs a rovnoměrně rozdělte.
Pečeme v předehřáté troubě na 200°C 50-60 minut na nejnižší příčce. Takto bude dort hezky křupavý a nebude navrchu příliš tmavý. Dort je hotový, když tvarohová hmota vykyne i uprostřed. Pečte na plynovém sporáku na úrovni 3. Nepečte prosím s konvekcí. Optimální krájení dosáhne veganský dort až po vychladnutí.
 
Variace: Z velmi jednoduchých surovin lze vykouzlit širokou škálu tvarohových koláčů.
Po kroku 2 vmíchejte další přísady do náplně.
Veganský jablečný koláč: 400 g sojového jogurtu místo 750 g plus 200 g jablečného pyré, trocha skořice, soli a šafrán
Čokoládový tvarohový koláč: 2 lžíce strouhané čokolády
Mandlový tvarohový koláč: 2 lžíce strouhaných mandlí nebo mletých mandlí 2 lžíce strouhaného sýra 
Kokosový cheesecake: 5 lžic strouhaného kokosu
Vanilkový cheesecake: 1 špetka bourbonské vanilky
Citronový cheesecake: 1 lžička strouhané citronové kůry
Pro ovocné variace pokryjeme vločkový základ nejprve ovocem (např. višně, jahody, rybíz), před vložením náplně do formy.
 
 
Výrobce: Bauck GmbH, Rosche

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na pečení a vaření
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.