BIO Tyčinky špaldové pizza 100 g – COUNTRY LIFE
Související produkty

BIO
Lízátka s ovocnou příchutí 100 ks BIO GARMONDI
Skladem (expedice 1-5 dní)
947 Kč
Detailní popis produktu
BIO špaldové tyčinky pizza COUNTRY LIFE spojují křupavost pečené špaldové mouky s kořeněnou chutí rajčat, bazalky a oregana. Ideální pro svačinu, piknik nebo jako netradiční přílohu k salátům.
Benefity:- Inspirace italskou kuchyní
- Kořeněná chuť bez umělých dochucovadel
- Bez palmového oleje
- Vhodné pro vegetariány
- Praktické balení
Ke sklence vína, k zeleninovým dipům nebo jako snack na večer u filmu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.112 kg |
EAN: | 8595016557638 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 30 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1532kJ/363kcal. Tuky:5,4g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,2g. Sacharidy:56,0g. z toho cukry:2,4g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:13,0g. Sůl:1,0g</p> |
Složení produktu: | ŠPALDOVÁ celozrnná mouka* 91 %, pizza koření* 3,5 % (červená paprika, oregano, saturejka, cibulový prášek, rozmarýn, bazalka, česnekový prášek, tymián, bobkový list), slunečnicový dezodorizovaný olej* , třtinový cukr*, jedlá sůl, droždí*, hydrogenuhličitan sodný E500. Může obsahovat stopy sóji a sezamu.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 183 |
Země původu: | EU / Mimo EU |
Certifikační organizace: | SK-BIO-002 |
EANs: | 8595016557638, 48595016557643 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1532 kJ / 363 kcal. Tuky: 5,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 56,0 g. Z toho cukry: 2,4 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 13,0 g. Sůl: 1,0 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu a chladu. |
Rostlinný produkt: | ANO |

43,70 Kč
–8 %
Polštářky s čokoládovou náplní 300 g – PROVITA
Skladem (expedice 1-5 dní)
39,90 Kč

BIO
Tyčinka mléčná čokoláda Lemon Cheesecake 40 g BIO VIVANI
Skladem (expedice 1-5 dní)
38 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář