Bohlsener Mühle Snäckebrot chia a lněné semínko 200g bio
Související produkty
Chléb s příchutí česneku a petržele, VEGAN - Snatt's 120g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,20 Kč
Pšeničný křehký chléb s rajčaty a bazalkou - Danvita 110g
Dočasně nedostupné
38,10 Kč
Pšeničný křehký chléb se sýrem a pažitkou - Danvita 130g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,30 Kč
Pšeničný křehký chléb se sezamovými a lněnými semínky a kmínem - Danvita 110g
Skladem (expedice 1-5 dní)
20,70 Kč
Pšeničný křehký chléb s chilli a česnekem - Danvita 130g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,30 Kč
Detailní popis produktu
Snäckebrot s chia a lněným semínkem
Snäckebrot je stejně jako knäckebrot lepší variantou pečiva ke svačince nebo snídani. Tento snäckebrot je doladěn chia a lněnými semínky, které dělají dobře našemu trávení.
Složení: Celozrnný špaldový šrot*, celozrnná žitná mouka*, slunečnicový olej*, lněné semínko* 7%, sezam*, chia semínka (Salvia Hispanica)* 5%, celozrnné ovesné vločky*, pražený žitný slad*, rýžová mouka*, mořská sůl, droždí*.
*z kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte na chladném a suchém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty založené na 100 g:
Energie: 1879kJ / 449 kcal
Tuky: 19,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,2 g
Sacharidy: 48,3 g
z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 12 g
Bílkoviny: 14,6 g
Sůl: 1,71 g
Výrobce: Bohlsener Mühle GmbH & Co. KG, Gerdau, Německo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chléb |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Množstevní slevy
56,20 Kč
–6 %
Mestemacher - trvanlivý žitný chléb celozrnný se slunečnicovými semeny 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
52,30 Kč
Množstevní slevy
Mestemacher - trvanlivý chléb speciální fitnessbrot 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
52,30 Kč
Množstevní slevy
44 Kč
–2 %
Pšeničný křehký chléb s chilli - Danvita 130g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,10 Kč
Množstevní slevy
Kukuřičný chléb celozrnný - Natural 100g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
16,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář