Bylinkový sirup - ginkgo biloba - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty

SEMPIO sójová omáčka tmavá F3 Gold Rich and Savory 860ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
161,30 Kč
Detailní popis produktu
Benediktinský bylinný extrakt z jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba) přispívá k normální mikrocirkulaci krevního systému, duševní rovnováze, kognitivní výkonnosti a perifernímu oběhovému systému. Bez konzervantů, obohaceno o vitamín C.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 727kJ/174kcal |
Tuky | 0,01g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 43,40g |
z toho cukry | 43,40g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0,11g |
Sůl | 0g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
EAN: | 8595240706321 |

Množstevní slevy
121 Kč
–1 %
Sirup javorový 100 % Grade C 250 ml BIO NEBIO
Dočasně nedostupné
119,40 Kč

Množstevní slevy
Bylinkový sirup - goji - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
157,10 Kč

Množstevní slevy
204,20 Kč
–17 %
Čekankový topping SLANÝ KARAMEL - 330g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
168 Kč

Množstevní slevy
Bylinkový sirup - máta peprná - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
111 Kč

BIO
Množstevní slevy
Sirup javorový 100 % Grade C 250 ml BIO BIO NEBIO
Dočasně nedostupné
176,90 Kč

Množstevní slevy
Čekankový topping JAHODA - 330g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
149,10 Kč

Množstevní slevy
Bylinkový sirup - lípa - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
126,40 Kč

Množstevní slevy
Karobový sirup - Natural 400g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
179 Kč

BIO
Množstevní slevy
Sirup z agáve světlý 5 l/7 kg BIO NATUREL WEST
Skladem (expedice 1-5 dní)
1 365,50 Kč

Množstevní slevy
Bylinkový sirup - grepové jadérko - Klášterní officína 290g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
126,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář