Červený rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný
Související produkty
Detailní popis produktu
Mrazem sušený červený rybíz má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitamínu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
Obsažené železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek, hemoglobinu a přenosu kyslíku v těle. Železo má vliv na normální funkci imunitního systému, přispívá také ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Tabulka nutričních hodnot:
|
|
Nutriční hodnoty ve 100 g |
|
Energetická hodnota |
1055 kJ/252 kcal |
|
Bílkoviny |
6,3 g |
|
Tuky |
1,3 g |
|
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,3 g |
|
Sacharidy |
52,5 g |
|
- z toho cukry |
30,3 g |
|
Vláknina |
22,2 g |
|
Sůl |
0 g |
|
Hořčík |
58,5 mg (15,6 %)* |
|
Vápník |
148,5 mg (18,6 %)* |
|
Železo |
4,5 mg (32,1 %)* |
|
Vitamin B6 |
0,315 mg (22,5 %)* |
|
Vitamin C |
184,5 mg (230,6 %)* |
* % RHP – Referenční hodnota příjmu
Složení: 100% červený rybíz mrazem sušený bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sušené mrazem |
|---|
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
