Chlupaté bramborové knedlíky bez lepku Natural Jihlava 200 g
Související produkty
GARIMI Olivový olej Svačina z mořských řas (drcený) GimJaban FI 50g
Skladem (expedice 1-5 dní)
100 Kč
Detailní popis produktu
Chlupaté bramborové knedlíky Natural Jihlava jsou poctivá klasika v moderním kabátě. Díky bezlepkové receptuře si je mohou vychutnat i celiaci. Stačí pár minut a máš na stole nadýchanou přílohu, která se skvěle hodí k pečenému masu, omáčkám nebo jen tak se zelím. Skvělý tip pro víkendový oběd i všední večeři.
Benefity
- Přirozeně bez lepku
- Tradiční chuť, jednoduchá příprava
- Nadýchaná textura
- Vhodné pro každodenní vaření
Využití
K omáčkám, masu, pečeným pokrmům nebo jako základ pro českou klasiku se zelím.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu a chladu.
Složení:
brambory, bramborový škrob, modifikovaný bramborový škrob, jodidovaná sůl, emulgátor - mono a diglycerid z pokrmového tuku na rostlinném základu, rostlinný tuk, aroma, kyselící prostředek - acidifikátory, antioxidant disiřičitan sodný, barvivo - kurkuma, riboflavin. Bezlepkové chlupaté knedlíky jsou velmi jednoduché na přípravu. Stačí je ve varném sáčku nechat vařit zhruba 15 minut. Poté je stačí vyndat ze sáčku a můžete servírovat. Balení obsahuje 6 kusů. Jak chlupaté knedlíky konzumovat? Můžeme doporučit se zelím, špenátem, nebo křenovou omáčkou. Určitě ale budete znát více receptů.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1827kJ/437kcal |
| Tuky | 18,23g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 9,00g |
| Sacharidy | 78,60g |
| z toho cukry | 0,90g |
| Bílkoviny | 4,00g |
| Sůl | 3,25g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi na pečení a vaření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.21 kg |
| EAN: | 8595617901090 |
Směs na křehký moučník bez lepku - Paleta 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
35,40 Kč
Základní bezlepková směs na pečení Natural Jihlava 500 g
Dočasně nedostupné
65,20 Kč
117 Kč
–4 %
Směs na pečení Donuts & Croissants bezl. 750g ADVENI
Skladem (expedice 1-5 dní)
111,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
