Creme de Tofu NATURAL Lunter 140 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: SÓJOVÝ nápoj (pitná voda, SÓJOVÉ boby), 23% tofu (SÓJOVÉ boby, voda), řepkový olej, olej z máslovníku, kukuřičný škrob, jedlá sůl, citronová šťáva z koncentrátu, pitná voda, stabilizátor: pektiny, sušené potravinářské droždí. Bez laktózy. Bez lepku. Bez konzervantů. Vegan.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1191 kJ/ 289 kcal | 
| Tuky | 29g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 7,10g | 
| Sacharidy | 1,40g | 
| z toho cukry | <0,50g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 5,80g | 
| Sůl | 0,82g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Chlazené potraviny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 8586001012492 | 
| Položka byla vyprodána… | |
 
                                                                                                                                                                                                                
            Novinka
    
    
            BIO
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Nápoj lassi citrónové vegan 230 ml BIO BIEDERMANN                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Skladem (expedice 1-5 dní)            
                                                            
            
        
                                        52,30 Kč
                    
        
    
                        
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    