Dokas - Tyčinky z hovězí kůže obalené kachním 50 g
Související produkty
199 Kč
–10 %
Doplněk stravy BEAPHAR Irish Cal 250 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
178,90 Kč
ZDARMAZDARMA
BENDSON Vital pelech s okrajem - tmavošedá/světlešedá
Skladem (expedice 1-5 dní)
2 149 Kč
409 Kč
–9 %
Mléko sušené BEAPHAR Lactol Puppy Milk 250 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
370,10 Kč
209 Kč
–9 %
Doplněk stravy BEAPHAR Top 10 Chondro Treat 150 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
190,10 Kč
Detailní popis produktu
Oblíbené tyčinky z hovězí kůže potažené kachním prsním filetem jsou klasikou, která neomrzí. Jejich žvýkání psy zabaví, posiluje žvýkací svaly a pomáhá udržovat zdravé zuby a dásně. Stejně jako všechny pamlsky Dokas, i tato pochoutka je bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Složení: hovězí kůže 54 %, filet z kachních prsou 41 %, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky Analýza: hrubé bílkoviny 83,4 %, hrubé oleje a tuky 2,6%, hrubé popeloviny 3,2%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 15% Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin.Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro pejsky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
PREMIO Chicken Bars, žvýkací tyčinky s 80% kuřecího masa, 2 x 30g - DOPRODEJ
Skladem (expedice 1-5 dní)
21,90 Kč
Masový plátek s Mořskou řasou JUKO Snacks 900 g (cca 35 ks)
Skladem (expedice 1-5 dní)
195 Kč
Funkční pamlsek uklidňující Calming 175 g (10 ks) SLEVA 10 %
Skladem (expedice 1-5 dní)
799,80 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář