Emils Kečup red curry 250ml bio
Související produkty
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Kečup s červeným kari
Je vyroben z rajčat a neobsahuje třtinový cukr. Sladkost pochází ze zralých rajčat, koncentrované jablečné šťávy a jemného balzamikového octa. Vychutnejte si jeho silnou, ale ne příliš pikantní kari chuť k uzeninám, grilovánému masu nebo křupavým hranolkům.
Složení: Koncentrované rajčatové pyré * 75%, Aceto Balsamico di Modena IGP *(vinný ocet *, koncentrovaný hroznový mošt *), sušená rajčata *5,5%, jablečný sirup *, kari *1,85%(ibišek *, pískavice- řecké seno *, černý pepř *, česnek *, koriandr *, kurkuma *, skořice *, červená řepa *, chilli *, kmín *, paprika *, pórek *, kopr *, muškátový květ *, cibule *, zázvor *, hřebíček *, fenykl *, kardamon *, anýz *), mořská sůl.
*z kontrolovaného ekologického zemědělství
| Nutriční hodnoty na 100 ml: | Energetická hodnota - 369 kJ / 88 kcal | 
| Tuky - 0,7 g | Z toho nasycené mastné kyseliny - 0,3 g | 
| Sacharidy - 18 g | Z toho cukry - 12 g | 
| Bílkoviny - 2,3 g | Sůl - 1,7 g | 
Výrobce: wageswiese GmbH,Freiburg
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rajčatová omáčka a kečup | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4260221615117 | 
 
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    