Frankenkorn Celozrnný špaldový chléb 500g bio
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Detailní popis produktu
Celozrnný špaldový chléb
S touto celozrnnou chlebovou specialitou z čerstvě namleté celozrnné špaldy a přírodního kvásku si můžete vychutnat velmi zajímavý chuťový zážitek. Špaldový chléb je správnou volbou, pokud máte rádi vydatné ořechové aroma této prastaré odrůdy pšenice.
Složení: ŠPALDA* (druh PŠENICE) 48 % (ŠPALDA* celozrnná mouka, ŠPALDOVÁ celozrnná mouka 4 %), přírodní kvásek* 27 % (voda, ŽITO* celozrnná mouka, ŠPALDA* celozrnná mouka), voda, sůl, droždí*
obsahuje tyto alergenní složky: lepek
*z kontrolované ekologické produkce
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 833 kJ / 209 kcal
Tuk: 1,7 g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 38 g
z toho cukry: 4 g
Vláknina: 7,1 g
Protein: 6,2 g
Sůl: 0,85 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Chléb | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4000358661072 | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    