HARUKA sushi rýže 1kg
Související produkty
 
                                                                                                                                                                                                                
            BIO
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          BIO Vločky ovesné bezlepkové malé 500 g – BIO NEBIO                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Skladem (expedice 1-5 dní)            
                                                            
            
        
                                        57,10 Kč
                    
        
    
                        
                    Detailní popis produktu
- Složení: Krátkozrnná, kulatá rýže na sushi. Příprava : Rýži řádně propláchneme, dokud z ní nepřestane odtékat bíle zbarvená voda. Na 1 díl rýže přidáme 1,5 dílu vody a rýži přivedeme k varu. Přiklopíme pokličkou, kterou během vaření rýže neodkrýváme. Necháme dusit zhruba 20 minut a po odstavení ještě přibližně 10 minut pod pokličkou dojít. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 1458 kJ / 345 kcal / Tuk 0,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g / Sacharidy 76,3g z toho cukr 0,1g / Vlákniny 1,3g / Protein 6,9g / Sůl 3,6 mg. Skladování: Skladujte v temnu a chladu Země původu: Itálie.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rýže | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| EAN: | 4006599000724 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            