HIKARI MISO Instantní polévka Miso (mořské řasy) 156g
Související produkty

AN NHIEN Veganské vepřové zebírka "Suon ong lua mach" 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
116,40 Kč

AN NHIEN Veganské sójové vepřové řízky "Suon non" 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
116,40 Kč

AN NHIEN Veganská vepřová žebírka - plátky "Suon non" 1kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
616,40 Kč
Detailní popis produktu
- Složení: Miso pasta (90,6 %): SÓJOVÁ pasta (voda, SÓJOVÉ boby, rýže, sůl), voda, alkohol, cukr, extrakt z řasy, sůl. Obloha: Mořské řasy, pečený GLUTEN (PŠENIČNÁ mouka, PŠENIČNÝ LEPEK, kypřící látka: E500(ii)), zelená cibule, prášek z kvasnicového extraktu, cukr, sušený prášek Bonito (RYBY), sůl. Upozornění pro alergiky: Obsahuje sójové boby, ryby. Jak vařit polévku Miso: Vyprázdněte balíčky Fresh Miso Paste and Garnish do misky nebo šálku. Přidejte 5-6 uncí (160 ml) horké vody, více či méně podle vaší chuti. Důkladně míchejte, dokud se pasta Fresh Miso nerozpustí. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 751kJ/178kcal / Tuky 4,4g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,6g)/ Sacharidy 23,1g (z toho cukry 12,2g)/ Protein 9,3g/ Sůl 9,9g. Pozor: Po otevření každé balení zcela spotřebujte. Buďte opatrní při manipulaci s horkou nebo vařící vodou. Skladování: Skladujte mimo přímé sluneční světlo, teplo, vlhkost a silný zápach. Země původu: JaponskoDoplňkové parametry
Kategorie: | Instantní polévky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 858764000343 |

BIO
67 Kč
–2 %
Polévka instantní bramborová s pórkem 60 g BIO NATUR COMPAGNIE
Dočasně nedostupné
65 Kč

BIO
Těstoviny v rajčatové omáčce instantní 59 g BIO NATUR COMPAGNIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
46,60 Kč

NONGSHIM Instantní nudle, Shin Ramyun Stir Fry, pikantní 131g
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,90 Kč

PRIMA TASTE Inst.Laksa kokosové kari nudle Lamian 185g
Skladem (expedice 1-5 dní)
102,70 Kč

INDOMIE Inst. smažené nudle Goreng Rendang hovězí 80g
Skladem (expedice 1-5 dní)
19,90 Kč

BIO
67 Kč
–2 %
Polévka instantní rajská 60 g BIO NATUR COMPAGNIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
65 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář