Hilcona Špecle 300g bio
Související produkty

BIO
Těstoviny sedanini celozrnné semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč

Italské plněné těstoviny Tortellini classici con prosciutto bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Dočasně nedostupné
134,60 Kč

BIO
Těstoviny risoni polévkové semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč

Novinka
BIO
Těstoviny špagety kukuřično-rýžové 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč

Novinka
BIO
Dennree Linguine celozrnné z tvrdé pšenice 1kg bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
76,60 Kč
Detailní popis produktu
Špecle
Výborné organické špecle vhodné na smažení.
Složení: Pšeničná mouka* 40 %, voda, vejce* 18 %, jedlá sůl, řepkový olej*.
*z kontrolované ekologické produkce
Příprava: Snadná a rychlá příprava! Na rozehřáté pánvi s trochou másla smažte špecle 5 minut do zlatova.
Skladujte v chladničce při teplotě max. 7°C.
Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 687 kJ / 163 kcal
Tuky: 2,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g
Sacharidy: 28 g
z toho cukry: 2,7 g
Vláknina: 1,1 g
Protein: 6 g
Sůl: 1,2 g
Výrobce: Hilcona AG, Schaan, Lichtenštejnsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 7610227935455 |

Akce
Novinka
BIO
128,30 Kč
–2 %
Just Taste Fettucciny z fialových batátů 250g bio
Momentálně nedostupné
124,70 Kč

BIO
Těstoviny špagety semolinové 1,7 mm 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč

BIO
Terrasana Konjakové taglietelle 250g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
113,20 Kč

BIO
Těstoviny torchiette semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
52,30 Kč

BIO
Těstoviny z Royal quinoi černé BIO bez lepku - VEGAN - Andean Valley 227g
Dočasně nedostupné
103,30 Kč

BIO
Těstoviny anellini polévkové semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
52,30 Kč

BIO
Těstoviny sedani rigati semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
52,30 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář