Italské těstoviny Rigatoni bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Související produkty

Novinka
BIO
Těstoviny špagety kukuřično-rýžové 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč

Množstevní slevy
Vřetena Špaldová celozrnná 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
39,20 Kč

Novinka
BIO
Těstoviny písmenka 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
58,10 Kč

Italské těstoviny Lasagna all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč

BIO
Terrasana Konjakové taglietelle 250g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
113,20 Kč

Italské těstoviny Lasagna Verde all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč

BIO
Těstoviny špagety semolinové 1,7 mm 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč

Italské těstoviny Spaghettoni bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
55,70 Kč
Detailní popis produktu
Řemeslné bezlepkové italské těstoviny nejrůznějších tvarů, bohaté chuti, vyráběné podle tradičních italských receptur.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1471 kJ/346 kcal |
Tuky | 0,90g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 76,30g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 7g |
Sůl | 0g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 6457608522252 |

BIO
Těstoviny abeceda polévkové semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč

Novinka
BIO
Dennree Linguine celozrnné z tvrdé pšenice 1kg bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
76,60 Kč

BIO
Těstoviny conchiglie semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč

Italské těstoviny Eliche Gigant bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,40 Kč

Shirataki s konjakem nudle Wok style - Orient Gourmet 270g
Dočasně nedostupné
28 Kč

BIO
Těstoviny špagety celozrnné semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
46,50 Kč

BIO
Těstoviny z Royal quinoi černé BIO bez lepku - VEGAN - Andean Valley 227g
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,30 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář