Japanese NIGARI sůl na přípravu tofu Natural Jihlava 150 g
Související produkty
Sůl himalájská růžová hrubá Natural Jihlava 500 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
25 Kč
Detailní popis produktu
Nigari je speciální přírodní sůl bohatá na chlorid hořečnatý. Používá se především při výrobě sójového tofu, kde zajišťuje správnou strukturu a tuhost. Tento tradiční prostředek má své kořeny v japonské kuchyni a je ceněn pro svou čistotu a účinnost.
Benefity
- Čistě přírodní složení
- Nezbytné pro výrobu tofu
- Tradiční ingredience z Japonska
- Jednoduché použití
Výrobce
Natural Jihlava JK, s.r.o.
Složení:
chlorid hořečnatý z kamenné soli Nigari je speciální druh krystalické mořské soli, která se používá hlavně k výrobě sójových sýrů tofu.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 0kJ/0kcal |
| Tuky | 0g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 0g |
| z toho cukry | 0g |
| Bílkoviny | 0g |
| Sůl |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Soli |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.15 kg |
| EAN: | 8595617909706 |
Fleur de Sel solný květ mořská sůl Řecko Natural Jihlava 300 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
133,20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
