VÝPRODEJ!!!Ječmen mladý sušená šťáva 500 g BIO LIFEFOOD
Související produkty

BIO
Knäckerbrot žitný celozrnný 200 g BIO LINEA NATURA
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,60 Kč

Mléko kokosové na vaření premium 17-19 % 200 ml COCOXIM
Skladem (expedice 1-5 dní)
38,40 Kč

Mléko kokosové na vaření plech 17-19 % 400 ml COCOXIM
Skladem (expedice 1-5 dní)
58,90 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.553 kg |
EAN: | 8595657104611 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 7 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1301kJ/312kcal. Tuky:4,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:1,0g. Sacharidy:41,0g. z toho cukry:14,0g. Vláknina:0,4g. Bílkoviny:2,9g. Sůl:0,1g</p> |
Složení produktu: | Sušená šťáva z mladého ječmene*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 122 |
Země původu: | Mimo EU |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-002 |
EANs: | 8595657104611, 8595657104628 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1301 kJ / 312 kcal. Tuky: 4,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,0 g. Sacharidy: 41,0 g. Z toho cukry: 14,0 g. Vláknina: 0,4 g. Bílkoviny: 2,9 g. Sůl: 0,1 g. |
Skladování: | Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě od + 8 °C do + 20 °C. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |

Nektar jablko s obsahem vitaminu C a D3 3x200 ml HOLLINGER
Skladem (expedice 1-5 dní)
73,60 Kč

BIO
Směs zeleninová texaská ve slaném nálevu 350 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,90 Kč

Voda jemně perlivá s příchutí jablka a bezinky 330 ml CANS
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,80 Kč

BIO
Knäckebrot celozrnný sezamový 200 g BIO LINEA NATURA
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,60 Kč

BIO
Směs fazolí sterilovaná Taco-Mix 400 g BIO RAPUNZEL
Skladem (expedice 1-5 dní)
57,80 Kč

BIO
Fazole mix s kukuřicí sterilované 200 g BIO AMAIZIN
Skladem (expedice 1-5 dní)
40,30 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář