Jogurt selský jahoda 140 g BIO FARMA STRUHY
Související produkty
BIO
Hrachový tempeh BIO MARINOVANÝ - TempeHu 200g
Skladem (expedice 1-5 dní)
106 Kč
Detailní popis produktu
Selský jogurt z ekofarmy Struhy. Všechny jejich mléčné produkty jsou vyrobené z mléka krav, které se od jara do podzimu pasou venku na pastvinách. Mléčné výrobky jsou vyráběny podle tradičních postupů a receptur pouze z mléka, čistých mlékárenských kultur a syřidla.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jogurty, puding, dezerty a krémy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.26 kg |
| EAN: | 8594179892051 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> |
| Složení produktu: | Kravské MLÉKO* pasterované, jogurtová kultura, ovocná složka min. 18 % (jahody* 50 %, třtinový cukr*, citronová šťáva*, stabilizátor: guma gellan). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 10 |
| Země původu: | Evropská unie |
| Certifikační organizace: | CZ-BIO-003 |
| EANs: | 8594179892051 |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. |
| Skladování: | Skladujte při teplotě 4-7°C. |
| Bez lepku: | ANO |
| Položka byla vyprodána… | |
Novinka
BIO
Dezert ovesný krémový lískový oříšek a kakao 125 g BIO THE VEGAN COW
Dočasně nedostupné
54,60 Kč
Novinka
BIO
Dezert ovesný fermentovaný s lesním ovocem 150 g BIO THE VEGAN COW
Dočasně nedostupné
48,10 Kč
BIO
Tvaroh a smetanový jogurt Matylda čokoláda 125 g BIO POLABSKÉ MLÉKÁRNY
Skladem (expedice 1-5 dní)
26,60 Kč
Rýžový puding s kokosovým mlékem Slaný karamel -Vegan - Sipso 120g
Dočasně nedostupné
39 Kč
BIO
SOJADE bifidus borůvka-třešeň bez přidaného cukru 400 g BIO
Dočasně nedostupné
100,80 Kč
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
