Kimchi s jablkem pálivé 350 g I LOVE HUMMUS/BEAVIA
Související produkty

Nápoj jogurtový lassi s jahodovo-malinovým pyré 250 ml BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
32,80 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pomazánky, saláty a paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.524 kg |
EAN: | 8594181281416 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>142kJ/34kcal. Tuky:0,4g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:6,6g. z toho cukry:3,5g. Vláknina:1,6g. Bílkoviny:1,7g. Sůl:1,04g</p> |
Složení produktu: | Pekingské zelí 62 %, mrkev, jablko 9 %, bílá ředkev, SÓJOVÁ omáčka (pitná voda, SÓJOVÉ boby, fermentovaná PŠENICE (bez lepku), jedlá sůl), pitná voda, jarní cibulka, cibule, česnek, rýžová mouka, sladká paprika, jedlá sůl, chilli 0,3 %, zázvor. |
Minimální trvanlivost: | 100 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8594181281423, 8594181281416 |
Návod k použití: | K přímé spotřebě. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 142 kJ / 34 kcal. Tuky: 0,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 6,6 g. Z toho cukry: 3,5 g. Vláknina: 1,6 g. Bílkoviny: 1,7 g. Sůl: 1,04 g. |
Skladování: | Skladujte při teplotě od +1 °C do +7 °C. Po otevření skladujte při teplotě do 7°C a spotřebujte do 30 dnů. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |

Kimchi nepálivé - fermentovaný zeleninový salát - vegan - HUHUCHILLI 690g
Skladem (expedice 1-5 dní)
259,30 Kč

Kimchi s bílým hlávkovým zelím pálivé 350 g I LOVE HUMMUS/BEAVIA
Skladem (expedice 1-5 dní)
154,20 Kč

Množstevní slevy
Pomazánka dýňová s jablkem - VEGAN - Seneb 140g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
62,80 Kč

Pomazánka gourmanette slunečnicová natural 130 g PROVITA
Skladem (expedice 1-5 dní)
38,30 Kč

VÝPRODEJ!!!Pomazánka veganská s rajčaty a bazalkou 110 g BIORGANIK
Dočasně nedostupné
33,50 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář