Kitl syrob Zázvorový 500ml + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty

VÝPRODEJ!!!Sirup pomeranč bez přidaného cukru 250 ml BIO KOLDOKOL
Dočasně nedostupné
180,40 Kč
Detailní popis produktu
Vynikající hustý sirup vyrobený z čerstvě vylisované šťávy z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijete-li jej horkou vodou a ozdobíte plátkem pomeranče a kouskem skořice, získáte chutný horký nápoj.Složení:
cukr, čerstvá zázvorová šťáva* (Zingiber officinale L., 10%), zázvorový extrakt, vitamín C, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma
Doporučené dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Skladování:
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie 1496kJ/352kcal, bílkoviny <0,5g, tuky <0,5g, sacharidy 88g, sůl 0,01g.
Hmotnost:
500ml
Výrobce:
Kitl s.r.o., Pasířská 3299 / 60, 466 01 Jablonec nad NisouBIO
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8595251000609 |

Množstevní slevy
Sladidlo z čekanky natural - bez lepku - 350g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
120,40 Kč

Množstevní slevy
Sirup zahradní malina - CUKR STOP 650g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
201 Kč

BIO
Sirup z květů černého bezu 500 ml BIO MOŠTÁRNA HOSTĚTÍN
Skladem (expedice 1-5 dní)
145,60 Kč

Množstevní slevy
Čekankový topping JAHODA - 330g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
149,10 Kč

Akce
BIO
170,60 Kč
–4 %
Sirup zázvorový 500 ml BIO HOLLINGER
Skladem (expedice 1-5 dní)
162,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář