Krekry se sýrem a slunečnicí 100 g BIO ZEMANKA
Související produkty
Pečená svačinka se zakysanou smetanou a petrželí, bez lepku - Snatt's 75g
Skladem (expedice 1-5 dní)
22,70 Kč
BIO
Olivy zelené ve slaném nálevu bez pecek 280 g BIO BIO ORGANICA ITALIA
Dočasně nedostupné
73 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.118 kg |
| EAN: | 8594071210946 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 20 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1544kJ/370kcal. Tuky:19,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:2,9g. Sacharidy:40,0g. z toho cukry:0,9g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:10,0g. Sůl:1,9g</p> |
| Složení produktu: | Mouka PŠENIČNÁ hladká*, celozrnná mouka PŠENIČNÁ*, mouka celozrnná ŠPALDOVÁ* 12,7 %, slunečnicový olej Hoso*, slunečnicové semínko* 7,9 %, GOUDA* 6,3 % (pasterované kravské MLÉKO*, jedlá sůl, škrob, MLÉKÁRENSKÉ kultury, mikrobiální siřidlo), mořská jedlá sůl, SÓJOVÁ omáčka* (pitná voda, SOJOVÉ boby, PŠENICE, jedlá sůl, fermentační činidlo Aspergillus oryzae). Neobsahuje žádné kypřící látky. Může obsahovat stopy vajec, skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy) a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 91 |
| Země původu: | EU / Mimo EU |
| Certifikační organizace: | CZ-BIO-002 |
| EANs: | 8594071211059, 8594071210946 |
| Návod k použití: | K přímé spotřebě. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1544 kJ / 370 kcal. Tuky: 19,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,9 g. Sacharidy: 40,0 g. Z toho cukry: 0,9 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 10,0 g. Sůl: 1,9 g. |
| Skladování: | Skladujte v suchu a chraňte před teplem. |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
BIO
Tyčinka proteinová s arašídy v čokoládě veganská 40 g BIO ROO´BAR
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,90 Kč
BIO
Lízátka s ovocnou příchutí 100 ks BIO GARMONDI
Skladem (expedice 1-5 dní)
984,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
