LaSelva Grilované lilky v oleji 280 g bio
Související produkty

Hiep Loi Fazolový tvaroh ve chilli sťávě "chao ngon" 370g
Skladem (expedice 1-5 dní)
82,20 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná jahoda 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,70 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Pomazánka ovocná mango meruňka 250 g BIO ALLOS
Dočasně nedostupné
102,60 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Bioláda pomazánka ovocná muchovník 230 g BIO KOLDOKOL
Dočasně nedostupné
88,80 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná švestka 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
99,80 Kč
Detailní popis produktu
Grilované lilky v oleji
Lilky z Itálie, na slunci vyzrálé a čerstvě zpracované. Nakrájí se na plátky, grilují a marinují v oleji s trochou petrželky a octa, který dává zelenině svěžest. Ideální jako předkrm nebo jako příloha k rybám či masovým pokrmům.
Složení: lilek* 60 %, slunečnicový olej* 25 %, extra panenský olivový olej* 8 %, vinný ocet*, petržel*, mořská sůl, chilli*, česnek*
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 453 kJ / 109 kcal
Tuky: 5,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g
Sacharidy: 10 g
z toho cukry: 4,3 g
Bílkoviny: 1,8 g
Sůl: 1,4 g
Pokyny pro skladování: Po otevření skladujte v chladu (2° až 8 °C) a rychle spotřebujte.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: LaSelva Toskana Feinkost Vertriebs GmbH, Gräfelfing
Doplňkové parametry
Kategorie: | Konzervy, kompoty a džemy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8018759003564 |

Množstevní slevy
Salsa Napoletana Itálie Von Papá - Vegan - Ekoprodukt 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,90 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná meruňka 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,70 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná hruška 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
99,80 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná višeň 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,70 Kč

Množstevní slevy
Ovocná pomazánka LÍPA S CITRONEM - Klášterní officína 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,10 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář