Licorne Kešu čerstvý krém 150g bio
Související produkty

Pařížská trubička BEZ LEPKU Gofretka Holand čokoládová - Gofre 50x40g (celý karton)
Skladem (expedice 1-5 dní)
1 994,50 Kč

Dračí krev - Sangre de Drago - Bylinářství U Chytré Horákyně 50ml
Dočasně nedostupné
358,60 Kč

Müsli tyčinka BRUSINKA s jogurtovou polevou a živými kulturami - YOGIE 30g
Skladem (expedice 1-5 dní)
15,20 Kč

Krém kokosový na vaření plech 20-22 % 400 ml COCOXIM
Skladem (expedice 1-5 dní)
64,30 Kč

BIO
Tyčinka mléčná čokoláda Lemon Cheesecake 40 g BIO VIVANI
Skladem (expedice 1-5 dní)
38 Kč

BIO
Panini rustikální bezlepkové 180 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
69,40 Kč

Křupky Kimifinne srdíčka se slaným karamelem 30 g BIO MCLLOYD´S
Skladem (expedice 1-5 dní)
29 Kč

Müsli PROTEIN & MAGNESIUM 17% - bílá čokoláda a kokos - Tekmar 200g
Skladem (expedice 1-5 dní)
57,80 Kč

BIO
Tyčinka proteinová s arašídy v čokoládě veganská 40 g BIO ROO´BAR
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,90 Kč
Detailní popis produktu
Kešu krém přírodní
Složení: 85 % kešu (voda, kešu*), kokosový olej*, inulin*, sůl, zahušťovadlo ze svatojánského chleba*, veganské acidifikační kultury
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty založené na 100 g
Energetická hodnota: 863 kJ / 209 kcal
Tuky: 19 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 9 g
Sacharidy: 4,5 g
z toho cukry: 0,7 g
Bílkoviny: 4,9 g
Sůl: 0,7 g
Výrobce: Licorne GmbH & Co.KG, Altenburg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 4260556010106 |

BIO
Housky na burger bezlepkové 250 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,70 Kč

Bún bò Nam Bô s hovězím masem sušené mrazem - FREEZE DRY COMPANY 88g
Dočasně nedostupné
181 Kč

BIO
69 Kč
–4 %
Kombucha BIO 400 ml ginger lemon (Inkivääri-Sitruuna)
Dočasně nedostupné
65,60 Kč

NONGSHIM SHIN instant. nudlová polévka pálivá v kelímku 68g
Skladem (expedice 1-5 dní)
38,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář