Max Biocide Bird Vapo Gun repelentní sprej, pták 500 ml !CZ!

Neohodnoceno
Značka: Max Biocide
299,50 Kč 247,50 Kč bez DPH
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení
VÝROBEK URČEN POUZE PRO ČESKÝ TRH

Max Biocide Bird Vapo Gun 500ml - přírodní antiparazitní mechanický rozprašovač pro ptáky
Chrání ptáky proti zamoření externími parazity s respektem k přírodě. Odstraňuje parazity přítomné v peří zvíře tím, že jim zabrání ve výživě. Udržuje peří a ponechává je zářivé. Chrání a desinfikuje bezprostřední okolí zvířete proti parazitům. Okamžitá účinnost a dlouhotrvající ochrana.
GERANIOL - vykazuje dvě úrovně působení na parazity a jejich vývojové stupně: insekticid, způsobující dušnost a dehydrataci parazitů působením na úrovni chitinu (navázáním na vnější kůži parazitů), larvicid způsobující zánik larev a vajec.
Složení: Geraniol 3%
Návod na použití: Před použitím protřepejte. Nastříkejte na peří zvířete se zvláštní péčí v oblastech, kde sídlí paraziti, vyhněte se očím a nosu. Nastříkejte na bezprostřední okolí, kde zvíře pobývá (klec a další…).
ILUSTRATIVNÍ FOTO

Detailní informace

Detailní popis produktu

VÝROBEK URČEN POUZE PRO ČESKÝ TRH


Přírodní repelentní mechanický rozprašovač pro ptáky.


Chrání ptáky před napadením škůdci. Odstraňuje parazity přítomné v peří zvířete tím, že jim zabrání ve výživě. Příjemně voní a dodává peří lesk.


Dlouhodobá ochrana (vhodný také pro kuřata).


Složení: Geraniol 3 % (Geraniol má preventivní a léčebný účinek na vnější parazity, klíšťata a blechy).


Návod na použití: Před použitím protřepejte. Nastříkejte na peří zvířete hlavně v oblastech, kde sídlí paraziti, vyhněte se očím a nosu. Nastříkejte na bezprostřední okolí, kde zvíře pobývá (klec a další…).


Doplňková informace: Skladujte mimo dosah dětí. Používejte ochranné pomůcky. Při styku s kůží omyjte velkým množstvím vody. Při zasažení očí několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Při podráždění kůže nebo vyrážce vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.


Registrační číslo: MZDR 49839/2017/SOZ


ILUSTRATIVNÍ FOTO

Doplňkové parametry

Kategorie: Antiparazitika pro ptáčky
Hmotnost: 0.57 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.