Miso mugi ječmen 400 g MUSO
Související produkty
Detailní popis produktu
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ostatní omáčky | 
|---|---|
| Záruka: | 20 měsíců | 
| Hmotnost: | 0.425 kg | 
| EAN: | 4958325000280 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>690kJ/165kcal. Tuky:5,8g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,8g. Sacharidy:12,0g. z toho cukry:7,6g. Vláknina:8,1g. Bílkoviny:12,0g. Sůl:9,8g</p> | 
| Složení produktu: | SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). | 
| Minimální trvanlivost: | 487 | 
| Země původu: | Země neznámá | 
| EANs: | 4958325000280, 8595016510503, 8595016549428 | 
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2020-11-01T22:59:42 --><p>Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na <a href="https://www.youtube.com/watch?v=JINfUgYLE7w&t=14s">video</a>.</p><p>Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují v cedrových soudcích. <strong>Mugi miso</strong> je středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene fermentované přibližně rok. <br /><br />Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované. <br /><br />Tento produkt společnost Muso vyrábí ve dvou variantách - standardní variantě ve 400ml sáčku (je krémové a méně slané) a bio variantě ve 345ml uzavíratelném sáčku (obsahuje drobné kousky a je slanější).</p> | 
| Návod k použití: | Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem a proto přidávejte vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 690 kJ / 165 kcal. Tuky: 5,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 12,0 g. Z toho cukry: 7,6 g. Vláknina: 8,1 g. Bílkoviny: 12,0 g. Sůl: 9,8 g. | 
| Skladování: | Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce. | 
| Legislativní zařazení: | Fermentovaná pasta ze sójových bobů a obilovin. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    