Mouka quinoa hladká bez lepku Natural Jihlava 500 g
Související produkty
BIO
BIO Mouka špaldová celozrnná hladká 1 kg – BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
59,30 Kč
Novinka
BIO
Mouka špaldová hladká TYP 630 1 kg BIO DENNREE
Dočasně nedostupné
62,20 Kč
Detailní popis produktu
Hladká quinoová mouka Natural Jihlava je vyrobená z kvalitní bílé quinoy, přirozeně bez lepku a bohatá na bílkoviny. Má jemnou chuť, díky které je skvělá pro pečení chleba, palačinek, dezertů, sušenek i domácí granoly. Hodí se i do smoothie a kaší, kde dodá více živin a lepší nutriční hodnoty.
Benefity
- Přirozeně bez lepku
- Bohatá na bílkoviny a minerály
- Jemná textura, snadné použití
- Vhodná pro zdravější pečení
Využití
Do chleba, koláčů, palačinek, smoothie, dezertů i moderních fit receptů.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu, mimo přímé světlo.
Složení:
jemně mletá loupaná bílá quinoa Quinoa neboli merlík čilský je pseudobilovina, která je přirozeně bezlepková. Pochází z Jižní Ameriky, kde ji starověcí Aztékové a Inkové považovali za posvátnou a za "matku zrn". V dnešní době se stala trendem zdravé výživy a měla by být součástí vyváženého jídelníčku každé domácnosti. Obsahuje veliké množství bílkoviny a vlákniny, vyvážené množství aminokyselin, a také širokou škálu vitamínů a minerálů (A, B, C, hořčík, vápník, železo, fosfor, mangan, měď, zinek). Vhodná na spalování tuků a výborná na trávení.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1541kJ/386kcal |
| Tuky | 6,00g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1,00g |
| Sacharidy | 64,00g |
| z toho cukry | 0g |
| Bílkoviny | 14,00g |
| Sůl | <0,01g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ostatní mouky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8595617904732 |
| Položka byla vyprodána… | |
29,40 Kč
–2 %
Mouka čiroková hladká Natural Jihlava 300 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
28,80 Kč
Mouka banánová (Plantain) Natural Jihlava 300 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
78,70 Kč
Mouka hrachová nativní bez lepku Natural Jihlava 250 g
Dočasně nedostupné
18,20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
