Nektar broskev 1 l BIO HOLLINGER
Související produkty
Detailní popis produktu
Osvěžující broskvový nápoj. Z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství. Výtečný samotný nebo jako součást smoothie.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Džusy | 
|---|---|
| Záruka: | 8 měsíců | 
| Hmotnost: | 1.145 kg | 
| EAN: | 9120008998503 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>221kJ/52kcal. Tuky:0,1g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:12,1g. z toho cukry:12,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,5g. Sůl:0,1g</p> | 
| Složení produktu: | broskvové pyré* (z přímo lisované šťávy - nikdy ne z koncentrátu), voda, cukr*, regulátor kyselosti: kyselina jablečná. * produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Pasterizováno. Obsah ovoce minimálně 50 %. | 
| Minimální trvanlivost: | 183 | 
| Země původu: | EU / Mimo EU | 
| Certifikační organizace: | AT-BIO-402 | 
| EANs: | 9120008998503, 9120008998510 | 
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2019-07-29T16:07:40 --><p>Společnost Hollinger vznikla v roce 1998. Jejich prvním výrobkem byla jablečná šťáva. Firma vznikla a sídlí v rakouském Štýrsku, odkud také pochází suroviny na výrobu nápojů. Jejich firemní filozofii tvoří tři základní hodnoty: jednoduchost, přirozenost a flexibilita. Snaží se vytvářet jednoduché recepty, používat přírodní suroviny a rychle reagovat na moderní trendy ve výživě.</p><p>Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.</p><p>Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem <a href="https://www.countrylife.cz/bioserial">bioseriálu</a>. </p> | 
| Návod k použití: | k přímé spotřebě. Před použitím protřepat. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 221 kJ / 52 kcal. Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 12,1 g. Z toho cukry: 12,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,5 g. Sůl: 0,1 g. | 
| Skladování: | po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů. | 
| Legislativní zařazení: | nealkoholický nápoj - nektar. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    